Ofte stilte spørsmål

Vi har samlet noen spørsmål og svar for dere som lurer på ting rundt TIFF 2021.

Kan jeg bruke klippekort på TIFF Digital?

Ja klippekort kan benyttes til TIFF Digital på samme måte som til vanlige TIFF-billetter. Vi håper du benytter deg av dette, og koser deg med TIFF-filmer hjemme i stua!

Hvis du ikke ønsker dette, kan du overføre klippekortet til TIFF 2022. Send en e-post til billett@tiff.no med «videreføring klippekort» i emnefeltet.

Hvis du har kjøpt et klippekort, og ikke ønsker å benytte dette, kan du få refundert kjøpet. Send e-post til billett@tiff.no og skriv «Refusjon klippekort» i emnefeltet. Oppgi alltid hvilket produkt, dato for kjøp, klippekortets referansekode (6 bokstaver), betalt beløp, kontaktinformasjon (telefon og e-post) og kontonummer.

Trenger jeg festivalbevis?

Nei, man trenger ikke festivalbevis (armbånd) for å se filmer digitalt.

Hvis du allerede har kjøpt festivalbevis, kan du få overført dette til neste år. Beholder voucheren eller selve armbåndet, og får dette byttet i et nytt når vi kommer til TIFF 2022.

Hvis du har kjøpt et klippekort, og ikke ønsker å benytte dette, kan du få refundert kjøpet. Send e-post til billett@tiff.no
og skriv «Refusjon festivalbevis» i emnefeltet. Hvis du har kjøpt festivalbevis i nettbutikken, men ikke hentet ut selve båndet ennå, send en e-post til billett@tiff.no. Oppgi alltid betalt beløp, kontaktinformasjon (telefon og e-post) og kontonummer.

Hvordan fungerer TIFF Digital for Festivalens venner?

Festivalvenner får tilgang til billettkjøp til TIFF digital fra onsdag 13. januar kl 18.00. (Ordinær salgsstart er torsdag kl 08.00).

Festivalvenner som har hentet ut festivalbevis får dette byttet i et nytt når vi kommer til TIFF 2022.

Hvis du ikke har hentet det ut ennå er dette noe som vi har registrert, og du vil da få festivalbevis til TIFF 2022 når den festivalen nærmer seg. Hvis du ikke ønsker dette, send en e-post til billett@tiff.no.

Hvor får jeg tak i katalog og lommeprogram?

I år har vi slått sammen katalog og lommeprogram våre til én mellomstor trykksak. Her finner du kortomtaler av alle filmene, samt programkalenderen. Denne kan du hente på Aurora kino Fokus i kinoens åpningstid. Vi beklager at vi ikke kan tilby alle filmene som står omtalt i katalogen som digitale visninger. Følg med på tiff.no hvilke filmer som er tilgjengelige.

Trenger jeg billetter til Off Screen Digital-programmet?

Nei, dette er et gratis tilbud. Faglige arrangementer for publikum og filmbransje blir strømmet både på tiff.no og på Facebook.

Er filmene tekstet?

Ja, med mindre talespråk er engelsk, er alle filmene tekstet på engelsk. Det kan forekomme unntak, da vil dette stå spesifisert i filmomtalen.

Lurer du på mer om TIFF Digital?

Klikk her

Har du andre spørsmål?

Kontakt oss på e-post info@tiff.no eller telefon 77 75 30 90