Presseakkreditering

Akkreditering tildeles journalister, reportere og fotografer som dekker festivalen for relevante medier som aviser, magasiner, radio, TV og seriøse bloggere.

Obs. Fristen for å søke akkreditering til TIFF 2023 var 8.januar 2023. 

Akkreditering for presse

NB! Alle søknader om akkreditering blir individuelt vurdert. Hvis det er spørsmål knyttet til din søknad vil du bli varslet per epost.

Akkrediteringen for presse kan hentes ut i festivalresepsjonen på Rødbanken i Storgata 65, fra og med 15. januar. Se åpningstider under. 

Hvis du har akkreditert deg skal du nå ha fått en digital akkreditering tilsendt på e-post fra vår billettagent TicketCo. E-posten inneholder en kode som du skal bruke for å hente ut billetter. Du kan hente ut en billett per visning og maks 5 billetter per dag per akkreditering.

Akkrediteringsbilletter er tilgjengelige fra kl. 08:00 dagen før visningen. Det er en egen kvote for akkrediterte som ikke er tilgjengelig for andre billettkjøpere.

Din festivalpakke inkluderer et akkrediteringskort som kan hentes i festivalresepsjonen i Røbanken, fra og med 15.januar. Akkrediteringskortet er et bevis på at du er akkreditert og billettene du henter ut er bare gyldige i kombinasjon med kortet. Billettene er personlige og du vil bli spurt om å vise akkrediteringskortet når du skal gå inn på en visning.

Festivalresepsjonen i Rødbanken sine åpningstider:

Søndag 15.01kl. 14.00 - 19.00
Mandag 16.01 - fredag 20.01kl. 08.30 - 19.00
Lørdag 21.01kl. 10.00 - 16.00