TIFF søker administrativ leder

Publisert 08.12.2021 — John-Kristian Dalseth

Stiftelsen Tromsø Internasjonale Filmfestival (TIFF) viser kvalitetsfilm for et bredt publikum. Vi driver Norges største filmfestival, samt Verdensteatret kino, barnefilmfestivalen TIFF Junior, Stumfilmdager i Tromsø og en rekke andre filmrelaterte prosjekter lokalt, nasjonalt og internasjonalt. TIFF er en solid festival i stadig utvikling, takket være 15 helårsansatte, en super prosjektstab, 350 entusiastiske frivillige – og ikke minst alle støttespillere og publikummet vårt.

Vår administrative leder går over i ny stilling i TIFF, og vi søker derfor ny administrativ leder i fast stilling.

Som administrativ leder blir du nestleder i en av Nord-Norges største kulturbedrifter, med en omsetning på 20 millioner kroner og 14 årsverk. TIFF søker etter en selvstendig og dyktig leder som har erfaring med budsjett- og personalansvar. Administrativ leder er festivalsjefens stedfortreder og har det daglige ansvaret for å lede og drive organisasjonen. Hovedansvaret er å sikre og styrke TIFFs økonomi gjennom å skaffe inntekter fra billettsalg, partnere i næringslivet og offentlig finansiering.

Arbeidsområder

  • Økonomistyring og skaffe inntekter til festivalen og stiftelsen som helhet
  • Etablere samarbeid og følge opp partnere i næringslivet
  • Kontakt med kommune, fylkeskommune og departementer
  • Planlegge og gjennomføre styremøter i nært samarbeid med festivalsjef og styreleder
  • Daglig drift og personalansvar
  • Forhandlinger og kontraktskriving med offentlige og private samarbeidspartnere
  • Markedsansvar for stiftelsen, operativt ansvar overfor partnere hele året

Vi søker en strukturert, offensiv og initiativrik leder med stor arbeidskapasitet. Kjennskap til TIFF og erfaring fra kultur eller arrangement er en fordel. Erfaring fra prosjektledelse og –styring er ønskelig.

Vi tilbyr en spennende og meningsfull jobb i et kompetent og hyggelig arbeidsmiljø med en uformell omgangstone og stor takhøyde. Kvelds- og helgearbeid må påregnes i festivalperiodene og ved spesielle arrangementer.

Lønn etter avtale. Tiltredelse så snart som mulig. Stillingen rapporterer til festivalsjef.

Søknad med CV sendes inn via Finn.no her!

Spørsmål rettes til festivalsjef Lisa Hoen, tlf. 97 78 20 70 eller styreleder Kristin Røymo, tlf. 48 05 33 72. Tillitsvalgt er Edvard Wølner Bjørnson edvard@tiff.no

Søknadsfrist 14. januar 2022.

Les også: