TIFF PÅ KINO I TRYGGE OMGIVELSER

Onsdag til søndag denne uken arrangerer Tromsø internasjonale filmfestival «TIFF på kino». Dette er et tilbud som gir publikum i Tromsø mulighet til å se et utvalg filmer fra årets filmfestival der de hører hjemme: på kino!

Publisert 10.03.2021 — John-Kristian Dalseth

22 titler fra årets program, fordelt på 47 forestillinger, blir vist på kino disse dagene. Flere av filmene blir også tilgjengelig for publikum i Tromsø for første gang, da de ikke var en del av det digitale programmet under TIFF. Dette gjelder blant andre NOMADLAND av Chloé Zhao, med Oscarvinner Frances McDormand i hovedrollen, som allerede har vunnet flere store priser inkludert Golden Globe for beste film og beste regi. Du kan også se LIMBO, et nydelig og humoristisk drama om en gjeng asylanter som tilbringer dagene på en forblåst og tåkete øy i Skottland i påvente av svar på sine asylsøknader. Filmen mottok tirsdag to prestisjetunge BAFTA-nominasjoner, for beste britiske film og beste debutfilm.

«TIFF på kino» er ordinære kinovisninger som arrangeres i samarbeid med Aurora kino Fokus og Verdensteatret – Cinemateket i Tromsø. Kinoene i Tromsø har holdt åpent som vanlig over lang tid nå, med strengt fokus på smittevern. Man kan lese mer om kinoenes tiltak her: Aurora kino Fokus / Verdensteatret

Det er trygt å gå på kino, så lenge alle følger smittevernreglene og respekterer andre publikummere. Vi ønsker publikum i Tromsø velkommen til «TIFF på kino» og håper dere får mange gode filmopplevelser i kinosalene!

PROGRAM OG BILLETTINFORMASJON

Komplett program for "TIFF på kino" finner du her: SE PROGRAM

Du trenger ikke festivalbevis eller armbånd for å se filmer under «TIFF på kino», det er bare å kjøpe billetter som til vanlige kinovisninger.

Ordinær billettpris per forestilling er kr. 125,-

Klippekort eller akkreditering fra TIFF 2021 kan også brukes, send i så fall din bestilling til vegard@tiff.no.

NB! Noen har ved bruk av klippekortene opplevd å få beskjed om at kortene fra TIFF 2021 er utløpt. Ta i så fall kontakt med vegard@tiff.no for booking av billetter.

Les også: