Ta med en venn

Ta med en venn gratis på Verdensteatret og Stumfilmdager i vår!

Publisert 15.02.2022 — John-Kristian Dalseth

Foto: Mats Gangvik

I et forsøk på å ta livet og hverdagen tilbake, har TIFF og Verdensteatret i samarbeid med Hålogaland Teater, Nordlysfestivalen og Arktisk Filharmoni, gått sammen om prosjektet «Ta med en venn». Med støtte fra Samfunnsløftet i Sparebank1 Nord-Norge har vi muligheten til å gi deg en billett på kjøpet når du kjøper billett til utvalgte forestillinger hos oss. Dette er nettopp fordi at du skal ta med deg en venn.

Slik fungerer "Ta med en venn" på Verdensteatret

I hele mars måned kan du ta med en venn gratis på alle Verdensteatrets vanlige filmvisninger når du kjøper en ordinær billett. Da velger du billettkategorien "Ordinær + ta med en venn" når du kjøper billett på våre sider. Her kan du velge én billett, og vil på neste steg få muligheten til å hente én gratisbillett i tillegg. Tilbudet har et begrenset antall plasser per visning.

Verdensteatrets program for mars annonseres i slutten av februar. Følg med på Cinematekets nettside her! TIFF vil også annonsere programmet i våre kanaler når det er klart.

Merk: tilbudet gjelder kun på Verdensteatrets ordinære forestillinger, det vil si filmvisninger i regi av Cinemateket. Tilbudet gjelder ikke på visninger i regi av filmklubben, barnefilmklubben eller andre eksterne arrangører, inkludert konserter.

Under Stumfilmdager i april vil det være mulig å ta med en venn på et utvalg av festivalens forestillinger. Da velger du også billettkategorien "Ordinær + ta med en venn" og får mulighet til å hente ut én gratisbillett ved kjøp av én ordinær billett.

Hvilke filmer du kan ta med en venn på under Stumfilmdager annonseres i slutten av mars.

Her finner du våre samarbeidspartneres kulturtilbud hvor du kan ta med en venn:

Hålogaland Teater

Arktisk Filharmoni

Nordlysfestivalen

Om prosjektet

Å oppleve noe sammen. Sammen med familie, sammen med venner – sammen med andre. Bare være sammen. Dette står igjen som noe av det viktigste i livet etter neste to år med pandemi.

Vi har nå deltatt i en av vår tids største dugnader, en global dugnad der målet har vært å øke avstanden mellom mennesker for å hindre et virus i å spre seg. Vi vet at mange av de som fra før var ensomme, har hatt en enda mer ensom hverdag etter at alle trakk seg tilbake da pandemien rammet. De har følt på manglende kontakt og få opplevelser. Isolasjon.

Når samfunnet åpnes opp igjen, forstår vi at vi kommer til å stå foran en ny utfordring, at vi må gjøre det motsatte: En felles dugnad for å bringe mennesker nærmere hverandre igjen.

Nordlysfestivalen, Hålogaland Teater, Arktisk Filharmoni, Tromsø internasjonale filmfestival og Verdensteatret – har fått støtte fra Samfunnsløftet i Sparebank1 Nord-Norge for å kunne bidra til denne dugnaden.

«Ta med en venn» er nettopp det; et samfunnsløft fra oss alle. Fordi vi tror at mange trenger det, at vi trenger å oppleve noe sammen igjen nå. Komme sammen. Være sammen.

«Ta med en venn» betyr at når du kjøper en billett til utvalgte forestillinger, konserter eller filmer fra de nevnte kulturinstitusjonene, vil du få en billett på kjøpet – for at du skal kunne ta med en venn som trenger det. Eller selv trenger å ta med en venn.

Ta med en venn plakat

Les også: