Sandra Indahl blir ny kommunikasjonssjef i TIFF

Publisert 08.04.2022 — marion

Tromsø internasjonale filmfestival har ansatt ny kommunikasjonssjef. Med på laget får festivalen nå Sandra Indahl (29) som går fra eventbyrået VICAN til TIFF. Sandra har jobbet som produsent for en rekke arrangementer i VICAN, blant annet SMAK-festivalen og Arctic Frontiers.

─ Det blir spennende å få jobbe i en organisasjon som har så mye å fortelle og formidle. TIFF- festivalen i januar og stiftelsen med alle dens prosjekter er alltid modig, relevant og utfordrende, og det blir fint å få bringe programmet og konseptene ut til flere mennesker.

Sandra har BA i Kulturprosjektledelse med fordypning i film fra Lillehammer. Hun har også jobbet tett knyttet til filmformidlingsfeltet både på Nordisk Ungdoms Filmfestival (NUFF), på TIFF og TIFF junior, hvor hun har jobbet spesielt med formidling til og kommunikasjon med barn og unge. I flere av prosjektene hun har ledet opp gjennom årene har hun jobbet med kommunikasjon, markedsføring og sosiale medier.

-Sandra er et ekte festival- og arrangementsmenneske med bakgrunn fra Bukta-festivalen, Nordisk Ungdoms Filmfestival, Kulturnatt og prosjektet Samdrift. Hun er offensiv og dyktig, og har levert svært godt på alle områder i de engasjementene hun tidligere har hatt i TIFF. Vi gleder oss til å få henne med videre i TIFF-staben, sier festivalsjef Lisa Hoen.

Den nye kommunikasjonssjefen tiltrer formelt i stillingen 1. juni etter at tidligere kommunikasjonssjef Håvard Stangnes har startet som rådgiver i Tromsø kommune.

─ TIFF som organisasjon ligger alltid langt fremme i skoene, er kreative, ser muligheter og tør å ta sjanser og prøve nye ting. Jeg har selv et nært forhold til TIFF og har deltatt både som publikummer, frivillig og prosjektansatt. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang og til å invitere flere mennesker inn i dialog med filmen.

Les også: