Nå kan du melde inn ditt prosjekt til Fiction Norway!

I samarbeid med NFI, VIRKE og Filmfond Nord inviterer TIFF norske spillefilm- og serieskapere til å sende inn prosjekter til Fiction Norway i Tromsø i januar. Markedet arrangeres 17.-18. januar 2023 under Tromsø Internasjonale Filmfestival.

Publisert 07.09.2022 — Sandra Aminda Indahl

Fiction Norway er en unik mulighet for norske produsenter til å møte sentrale nordamerikanske finansiører, distributører og visningsplattformer. Her får dere muligheten til å pitche nye prosjekter som har potensial i det nordamerikanske markedet, med påfølgende individuelle møter.

Fiction Norway skal vise fram og gjøre tilgjengelig det beste av nye norske spillefilmer og dramaserier, og føre til økt salg og distribusjon til Nord-Amerika.

Selskaper som XYZ Films, FilmNation, NEON, Sony Pictures, IFC Films, Hulu, Lionsgate, Participant, HBO Nordic, Samuel Goldwyn, Endeavor Content, AMC Networks, mfl. har tidligere deltatt.

Tim Barclay - Fiction Norway
Fiction Norway under Tromsø Internasjonale Filmfestival 2020. Bilde: Tim Barclay.

Har du et prosjekt som passer?
Prosjekter i utvikling eller produksjon kan søke om å delta. Dette er prosjekter som har mottatt substansiell, reell støtte fra annen part enn produsent, og er i rute til å realiseres. Prosjekter som kun er på idéstadiet, vil ikke være aktuelle for Fiction Norway.

Alle prosjekter bør ha et estimert ferdigstillingstidspunkt.

Frist for påmelding: 21. oktober 2022 kl. 12:00.
Utvelgelsen av prosjekter vil være klar rundt midten av november.

Påmeldingsskjema og utlysning


Vi oppfordrer alle produsenter til å sende inn sine aktuelle prosjekter, og gleder oss til å se dere i Tromsø i januar!

Les også: