Hvordan holde oversikt over billettene dine

Publisert 13.01.2023 — TIFF

Bilde av Mats Gangvik

For å holde oversikt over billettene kan du bruke appen TicketCo WALLET. 

Slik bruker du TicketCo WALLET:

1. Last ned TicketCo WALLET-appen

Last ned appen enten på App Store for iPhone eller Google Play for andre, åpne den og følg de første instruksene som appen gir.

2. Få tidligere kjøpte billetter inn i WALLET

Hvis du allerede har kjøpt billetter til TIFF-visninger før du lastet ned appen, legg e-postadressen du brukte for å kjøpe billettene inn i profilen din (trykk på de tre linjene oppe til venstre og velg profil), om den allerede ikke er lagt inn. Når du har gjort dette kan det ta litt tid før billettene dukker opp i appen, opptil 5-6 timer. Dette gjelder ikke billettene du kjøper direkte i appen. Vi har skrevet mer i punkt 3 om hva du gjør mens du venter på innlasting av tidligere kjøpte billetter. 

Når billettene dukker opp i WALLET trykker du Bruk i "hjulet" på hovedsiden til appen (se bilde nederst). Her finner du en QR-kode som inneholder alle dine kjøp. Du kan også finne en oversikt over billettene dine ved å trykke Dine aktive varer under Bruk. Her kan også utgåtte billetter du eventuelt har kjøpt gjennom TicketCo med samme e-post fra tidligere år dukke opp.

3. Hvis billettene ikke dukker opp i WALLET raskt nok 

Dersom du skal på en visning der du skal vise fram en tidligere kjøpt billett som enda ikke har blitt lastet inn i TicketCo WALLET, kan du logge deg inn på e-postkontoen din på telefonen din (enten via nettleser eller egen app) og vise QR-koden som ble tilsendt på e-post da du kjøpte billetten. Du kan også gå i Support Loungen på Kulturhuset og be om å få vedlagt dokument printet ut på et A4-ark.

4. Kjøp billetter direkte i WALLET

Selv om det er mulig å kjøpe billetter i appen, anbefaler vi at du bruker appen kun til oppbevaring/oversikt over billettene, og kjøper billettene via nettsiden til TIFF eller TicketCo sin egen nettside.

Hvis du likevel ønsker å kjøpe billetter direkte i appen. Velg "kjøp" og søk etter navnet på filmen du ønsker å se. Se etter "Tromsø internasjonale filmfestival" på boksen som dukker opp for å forsikre deg at billettene er til en filmvisning under TIFF. Hvis du prøver å søke opp navnet på en film og den ikke dukker opp sjekk om du har skrevet navnet riktig og at du har valgt "Norge" (Norway) som land under profil.

5. Er du akkreditert?

Hvis du har akkreditering anbefaler vi at du henter ut billettene dine via nettsiden til TIFF eller TicketCo sin egen nettside.


Les også:

Ny teknisk leder i TIFF