Unike filmkonserter på Alfheim

Du kan allerede nå kjøpe billetter til de aller mest spesielle forestillingene på TIFF 2021: tre filmkonserter i Alfheim svømmehall!

Publisert 18.12.2020 — Håvard Stangnes

Det offisielle billettsalget til festivalen åpner 11. januar. Men allerede nå kan du sikre deg billetter til fire forestillinger i helt spesielle omgivelser i Alfheim svømmehall.

Iran Mayen: Korona

Torsdag 21. og lørdag 23. januar kl 22:00
Det siste prosjektet i TIFFs programLockdown; en hardtslående og treffsikker filmkonsert med original film og musikk komponert av Tromsø-bandet Iran Mayen. NB. To forestillinger!

Kjøp billett

Filmkonsert: Streik

Fredag 22. januar kl 22:00
Denne filmkonserten lar deg oppleve visningen av en av Sergei Eisensteins ikoniske filmer om arbeidernes tilstand. Streik (1925) vises med live-musikk av Kohib (aka Øivind A. Sjøvoll), Evgeny Popov, Kristian Svalestad Olstad og Ekaterina Okhaminskaya.

Køp billett

Riddu@TIFF: EALÁT

Onsdag 20. januar kl 22:00
Sammen med Riddu Riđđu Festivála presenterer vi denne spesielle audiovisuelle konserten med Elle Márjá Eira.

Kjøp billett

NB. Disse forestillingene har høyere billettpris enn vanlige filmvisninger. Billetter kan derfor ikke kjøpes med klippekort. Festivalarmbånd er ikke nødvendig på filmkonsertene. Det er heller ingen billettkvote for akkrediterte på disse forestillingene, her er det først til mølla som gjelder. 

Les også: