Det blir TIFF i januar!

Filmfestivalen planlegges i henhold til de oppdaterte smittevernstiltakene myndighetene la fram 13. desember.

Publisert 15.12.2021 — Hanna Hjelmeland

Så tett kan vi nok ikke stå i januar, men det blir uansett forestillinger på Verdensteatret. Foto: Mats Gangvik

Per i dag betyr tiltakene at alle forestillinger vil ha en maks kapasitet på 50 publikummere i kinosalen og 100 personer på vår utekino på Stortorget. Disse tiltakene gjelder i første omgang tom. 13. januar og TIFF er forberedt på at disse reglene både kan endres og forlenges innen vår filmfestival starter 17. januar. Med et sterkt ønske om å kunne vise alle de fantastiske filmene vi har klare i programmet, planlegger vi for flere mulige scenarioer.

I tillegg til forestillingene i kinosalene i Tromsø, vil vi også i år tilby TIFF Digital, et utvalg festivalfilmer du kan se på nett i Norge. På denne måten håper vi å inkludere så mange som mulig kommende festival, også de som ikke har mulighet til å være fysisk til stede.

Vårt program for filmbransje vil bli noe redusert, men enkelte poster blir stående. Mer info om dette vil følge i de nærmeste dagene. Det sosiale programmet, i form av fester og treff, vil naturlig nok bli svært begrenset, men som alltid på TIFF er det kvalitetsfilmen som står i fokus og disse skal man fortsatt kunne se på det store lerret sammen i kinosal. Dette mener vi er viktigere enn noen gang!

Vi oppfordrer vårt publikum til å følge med her på vår nettside og i våre sosiale medier for flere oppdateringer og mer informasjon i tiden fremover. Førstkommende fredag slipper vi hele filmprogrammet! 

Smittevern på TIFF

Velkommen på TIFF 17.-23. januar!

Her finner du oss: 

Facebook

Instagram

Twitter

Les også: