COEN BROTHERS: CRIME AND HUMAN COMEDY

Publisert 13.12.2023 — Sandra Aminda Indahl

Tidligere i høst slapp vi nyheten om at Ethan Coen, den ene halvparten av Coen-brødrene, kommer til TIFF i 2024. Nå er sideprogrammet COEN-BROTHERS: CRIME AND HUMAN COMEDY klart!

Ethan og Joel Coen representerer noe av det fineste i amerikansk filmkultur. Deres unike blanding av svart humor og mesterlig fortellerteknikk har skapt ikoniske filmer. I retrospektivet presenterer vi et tverrsnitt av deres karriere, med flere høydepunkter som THE BIG LEBOWSKI, BARTON FINK og O BROTHER, WHERE ART THOU?

Stillbilde fra O BROTHER, WHERE ART THOU?

Møt Coen og Tricia Cooke under TIFF 2024

Regissør Ethan Coen og filmklipper Tricia Cooke, som har jobbet på flere av filmene i programmet, er æresgjester på festivalen. Som publikum vil det være mulig å møte dem under Q&A på noen av deres visninger. Kalender med tidspunkt for visningene slippes onsdag 20. desember.

I tillegg vil det være mulig for både publikum og bransje å sikre seg billetter til en eksklusiv masterclass fredag 19. januar på Tromsø Kulturhus. Billetter vil bli lagt ut i forkant av ordinært billettsalg, så her gjelder det å følge med i våre kanaler fremover om man er interessert!

Stillbilde fra BARTON FINK

Les mer om filmene i COEN-BROTHERS: CRIME AND HUMAN COMEDY


Les også: