Billettsalget er i gang!

Det er lurt å være tidlig ute om man vil sikre seg billetter til årets filmer!

Publisert 13.01.2022 — Hanna Hjelmeland

Foto: Mats Gangvik

Artikkel oppdatert torsdag 14. januar kl. 15.00

Kapasitet og oppdateringer

I henhold til dagens gjeldende smittevernregler er det tillatt med 200 personer per forestilling, etter regjeringens oppdatering 13. januar. Nye billetter vil bli lagt ut for salg fredag 14. januar kl. 17.00.

Billettsalg på nett

I år vil billettsalget i sin helhet foregå på nett, og ikke over disk slik som tidligere år. Du kan kjøpe billetter på tiff.no hvor du finner billettkjøpslenkene både i filmomtaler og i kalenderen. Eller du kan kjøpe billetter på ticketco.no, hvor du finner alle TIFFs produkter i salg. Klippekort og festivalbevis (armbånd) er allerede i salg og kjøpte armbånd kan hentes på Aurora Fokus Kino fra 8. januar. For å ha billettene dine oversiktlig og lett tilgjengelig anbefaler vi å laste ned Ticketco sin app.

TIFF Digital-billetter i salg samtidig

I år som i fjor vil et utvalg av årets filmer inngå i et digitalt program, TIFF Digital. Les mer om de 16 filmene her. Billettene til TIFF Digital legges ut samtidig som det ordinære billettsalget. Du kan bruke klippekort på billetter til de digitale visningene. Festivalbevis (armbånd) er ikke nødvendig. Mer informasjon om TIFF Digital finner du her.


Prisoversikt:

Enkeltbillett: 125,-

Festivalbevis (armbånd og katalog): 155,-

Festivalbevis student: 125,-

Enkeltbillett TIFF UNG: 50,- (for ungdom mellom 15-19 år og gjelder disse filmene, festivalbevis deles ut gratis på visningene)

Klippekort med 12 filmer: 1310,-

UNG25/Student: Klippekort med 2 filmer og festivalbevis: 270,-


Les også: