Billettkjøp på 1-2-3

Slik går du frem for å finne filmer og kjøpe dine billetter.

Publisert 08.01.2023 — TIFF

1. Finn filmer i programmet

På tiff.no kan utforske årets festivalprogram! Let etter filmer i våre programseksjoner, som for eksempel Overdrive eller Horisonter, eller sorter filmer A-Å basert på tittel.

Foretrekker du å fordype deg i programmet på papir? Da kan du kjøpe vår festivalkatalog som selges på Aurora Kino Fokus og i vår nettbutikk. For deg som ønsker å lese katalogen digitalt finner du den gratis i vårt digitale katalogarkiv.

2. Få oversikt over visningstider i kalenderen

TIFF-Kalenderen gir deg en oversikt over hvilke filmer som vises når på de ulike visningsstedene og du kan sjekke den ut her. Vi anbefaler deg å gjøre deg kjent med filmene, vårt Off Screen-program og de ulike visningsstedene.

Ønsker du en fysisk versjon av kalenderen finner du dette i lommeprogrammet. Enkelt å ha med seg på farten mellom visningene, liten nok til å ha i jakkelomma. Lommeprogrammet kan hentes på Aurora Fokus Kino eller i vårt digitale arkiv

3. Kjøp klippekort – for den som vil se mange filmer

Det kan lønne seg å kjøpe klippekort hvis du planlegger å se mange filmer! Klippekortene inneholder 12 eller 22 klipp som du kan bruke selv eller dele med de du måtte ønske. For studenter finnes et eget tilbud på klippekort med 3 billetter. 

4. Kjøp billetter på nett

Alt av billetter er heldigitale og kjøpes enten via tiff.no hvor du finner billettkjøpslenkene i filmomtalene, via kalenderen eller direkte på ticketco.no. Du kan kjøpe enkeltbilletter eller bruke ditt klippekort eller gavekort.

Når du har funnet visningen du vil gå på, klikker du deg videre til billettkjøp, velger antall billetter du ønsker, og får så spørsmål om du har en verdikupong (klippekort/gavekort) eller om du ønsker å betale med kort.

Husk å hente ut billetter i god tid for å sikre deg et sete på visningene du vil gå på! 

Har du flere spørsmål rundt billettkjøp? 

Les mer på vår billetthjelp-side og ofte stilte spørsmål-side.

Les også: