Årets TIFF-band

Nå er det klart! Årets TIFF-band blir det energiske indiepop-bandet A Million Pineapples.

Publisert 04.11.2022 — TIFF

I forkant av Tromsø internasjonale filmfestival 2022, ønsket festivalen å satse mer på musikk ved løfte fram noen av de dyktige artistene i regionen. Poprock-bandet Ringo Moon ble da valgt til å være historiens første TIFF-Band. Nå er det en glede å kunne meddele at TIFF viderefører satsningen og har valgt ut nok et spennende og lokalt band til å sette lydsporet til festivalen.

Indiepop fra nord

A Million Pineapples er kjent for sitt livlige liveshow, fullt av fengende, melodiske og lekne låter.

Bandet har hatt en spennende festivalsesong med blant annet Buktafestivalen, Øyafestivalen og by:Larm på listen. Nå skal de gå inn i 2023 ved å sette stemningen til Tromsø Internasjonale Filmfestival!

“Vi gleder oss masse!”, forteller Mie Bergh fra A Million Pineapples. “Vi var klare over at TIFF satser på lokale band, noe vi synes er kjempetøft! Det å da bli spurt om å være årets TIFF-band var ekstra stas.”

A Million Pineapples live på Buktafestivalen. Foto: Brage Pedersen

Vil lage årets TIFF-Sound

A Million Pineapples skal som TIFF-band for 2023 spille live på flere av TIFF sine arrangementer. I tillegg vil deres musikk  sette preg på festivalstemningen ved å være soundtracket på årets festivalvideoer.

“A Million Pineapples er et etablert band som vi har fulgt med på i mange år. Vi er derfor stolte og ydmyke over at de vil være med og lage årets TIFF-sound”, sier Lisa Hoen, festivalsjef i TIFF.

Spiller på Kick-off 10.november

Bandet vil starte festival-oppdraget med å spille under Kick-off for TIFF 2023 som finner sted på Verdensteatret – Cinematek i Tromsø 10.november kl.19.00. Festivalen ønsker både nye og gamle publikummere velkommen inn i varmen til programdrypp, konsert og noen spennende overraskelser!

Hold deg oppdatert om Kick-off her. 

Les også: