Årets TIFF-artister

Det er offisielt! Årets TIFF-artister er den psykedeliske rocke-duoen nonne!

Publisert 15.11.2023 — TIFF

For tredje gang har TIFF valgt å fremheve musikk fra dyktige artister i regionen. I år betyr dette den glimrende duoen nonne, som med sine suggererende riff og dansbare rytmer skal skape festivalstemning.

Enkelt, ekte og ærlig

Tromsø-duoen, bestående av Gustav Eidsvik og Erlend Skotnes, setter lydsporet for årets festival. Skapt av et ønske om å skape noe enkelt, ekte og ærlig, er nonne kjent for sin psykedeliske rock. Ved bruk av trommemaskiner, synthesizere og høye gitarer har nonne samlet både fans av rock og elektronisk musikk. I 2023 slapp de sitt debutalbum "Omf!"

Tidligere TIFF-samarbeid

I et samarbeid med Insomniafestivalen sitt talentprogram Cloud Exit og TIFF, fremførte nonne egenkomponert musikk til filmen "Dr. Caligaris Kabinett" under årets Stumfilmdager. Her debuterte de som stumfilmkomponister for en fullsatt sal.

Dette er heller ikke første gang man møter nonne i forbindelse med TIFF. Duoen spilte på fjorårets Closing Party, og i år skal de fronte festen i ny drakt som årets TIFF-artister.

nonne under TIFF Closing Party 2023. Foto: Mats Gangvik

Første oppdrag er Kick-off 16. november

Kick-off for TIFF 2024 finner sted på Verdensteatret – Cinematek i Tromsø torsdag 16. november kl. 18.30. Her vil duoen både åpne og avslutte kvelden. Festivalen ønsker velkommen til nye og gamle publikummere for en smakebit på programmet, konsert, og spennende gjester!

Billetter til Closing Party er nå i salg - så sikre deg billett til en av nyårets mest ettertraktede fester her!

Les også: