Styret i TIFF

TIFFs styre er viktig som sparringpartner og retningsgiver for festivalen og stiftelsen TIFFs andre aktiviteter.

Kristin Røymo

Kristin Røymo

Styreleder

Kristin er født og oppvokst i Lofoten og Steigen. Hun er utdannet samfunnsviter med en master i «Peace and Conflict Transformation», fra UiT. Hun har vært ordfører og byrådsleder i Tromsø, politisk rådgiver i Utenriksdepartementet og styreleder i Tromsø Havn. Hun har jobbet som miljøterapeut og leder ved Færingen Terapeutiske samfunn, og før det som lærer og barnehageassistent og styrer i barnehage. Kristin er fylkestingsrepresentant for Arbeiderpartiet i Troms og Finnmark fylkeskommune, samt medlem i helse og velferdsutvalget i Tromsø kommune. Hun jobber nå i NAV, med inkludering av utsatte grupper inn i arbeidslivet.

Odne Stunes

Odne Stunes

Nestleder

Odne er fylkestingsrepresentant for Troms og Finnmark Arbeiderparti, kommunestyrerepresentant for Sør-Varanger Arbeiderparti. Har styreerfaring bl.a. som nestleder i Aurora Kino IKS. Har i perioden 2009 -2020 undervist ved Kirkenes ungdomsskole. Jobber nå som seksjonsleder ved Kirkens Bymisjon i Sør-Varanger.

Elisabeth Westad

Elisabeth Westad

Styremedlem

Elisabeth Westad arbeider til daglig som personal- og organisasjonssjef ved UiT Norges Arktiske Universitet. Elisabeth har et meget stort nettverk i Nord-Norge, sterke bånd inn mot finansmiljøet i Tromsø (tidligere konserndirektør i SNN). Elisabeth er en stolt ambassadør for TIFF gjennom mange år. Elisabeth er en dyktig prosessleder, både innenfor strategi, omstilling og fornying.

Åse Kringstad

Åse Kringstad

Styremedlem

Åse Kringstad er leder i Virke Produsentforeningen, som organiserer de uavhengige produksjonsselskapene innen film, serier, dokumentar, reklame, animasjon, tv-underholdning og spill. Hennes bakgrunn er fra offentlig sektor, med lang fartstid innen film-, spill, og mediepolitikk i Kulturdepartementet

Elle Márjá Eira

Elle Márjá Eira

Styremedlem

Elle Márjá har markert seg som en sterk og kompromissløs stemme i Sápmi gjennom flere år på tvers av sjangre og uttrykksformer som artist, regissør, produsent, komponist og kunstner. Hun har regissert og produsert en rekke kortfilmer og musikkvideoer. Tidligere jobbet i NRK Sápmi og i Det Samiske Nasjonalteatret Beaivváš. Hun er kunstnerpartner i Dáiddadállu - Kautokeino kunstnerkollektiv. Elle Márjá er nå aktuell med bandprosjektet Snoweye, samt flere film- og kunstprosjekter.

Eilif Bremer Landsend

Eilif Bremer Landsend

Styremedlem

Eilif er en Tromsøbasert filmregissør og produsent. Han har arbeidet i tre år som regissør og prosjektleder i NRK Troms, og har nå startet produksjonsselskapet Fasasona AS. Han har laget kortfilmer, musikkvideoer, dokumentarer, TV-dokumentarer samt spillefilmen Stup, som ble vist på TIFF 2015. Hans forrige korte dokumentar Sju mil var en av tre åpningsfilmer til Film fra Nord i 2021. Filmen ble også nominert til en Amanda for beste kortfilm i 2021.

Ismet Bachtiar

Ismet Bachtiar

2. Varamedlem

Ismet er profesjonell spillutvikler med erfaring fra Singapore og Oslo. De siste tre årene har Ismet vært ansatt som prosjektleder og spillkonsulent på TviBit i Tromsø, samtidig som han har vært kreativ leder i Plus Point AS. På TviBit har han ledet en forstudie innen Nye Media og Kreativ Teknologi hvor han har testet ut ulike nye aktiviteter i hele Nord-Norge, samt bygd opp et VR- og spill-miljø blant unge mennesker i landsdelen.

Bjørn Eirik Olsen

Bjørn Eirik Olsen

3. Varamedlem

Bjørn Eirik er utdannet fiskerikandidat fra UiT og har videreutdanning innen internasjonal markedsføring og strategisk ledelse fra UiO og NHH, samt et toårig stipendiatopphold ved Kyushu University i Japan. Han har en mangfoldig bakgrunn, blant annet som fisker, markedsanalytiker ved Norges Eksportråd (IN) og fiskeriattache ved Den norske ambassaden i Tokyo. Fra 2012 til 2019 ledet han Kulturnæringsstiftelsen SpareBank 1 Nord-Norge, og fra 2019 har han vært engasjert som forsker og prosjektleder ved Handelshøyskolen UiT. Han har og har hatt en rekke styreverv innen kulturnæring.