Jekta Storsenter

Jekta Storsenter er et av landets største og flotteste kjøpesentre, og det største i Nord-Norge. Med over 130 butikker og 65.000 kvadratmeter med shopping har Jekta noe for enhver og alt man trenger under ett tak.

Kun fem minutter fra Tromsø lufthavn ligger toppmoderne Jekta Storsenter, med Nord-Norges største og beste vareutvalg. Med over 130 butikker og spisesteder har Jekta alt den kresne shopperen kan ønske seg, og senteret er en populær destinasjon for alle med interesse for mote, interiør og trender.

Senteret har en ettertraktet og bred butikkmiks med alt fra unike nisjebutikker til de mest populære kjedene. I tillegg til flere spennende butikkonsepter og lokale produkter som kun er tilgjengelige på Jekta, huser senteret også legesenter, hudlegesenter, vinmonopol og kiropraktorklinikk.

Jekta Storsenter har gode bussforbindelser og 1500 gratis parkeringsplasser. Senteret tilbyr parkering både i parkeringshus og utendørs med fri takhøyde for busser og bobiler.

For barnefamilier er J.J’s Barnepark en populær destinasjon. Jekta tilbyr også amme- og stellerom, hundeparkering og post i butikk.