Kraft fra naturen

Ishavskraft AS er én av Norges største strømleverandører. Vi tilbyr fornybar energi til privat- og bedriftskunder i hele landet.

Vår identitet vil alltid være preget av landsdelen vi kommer fra – med folkelige verdier og uredde ambisjoner som fundament.

I Ishavskraft er vi stolte av jobben vi får gjøre hver dag. For deg, for dine og samfunnet vi lever i. Våre ansatte brenner for fornybar energi, lave priser, gode vilkår og den aller beste kundeopplevelsen. Vi har gjort det til nå, og det skal vi fortsette med i framtiden.

Vårt kundeløfte er enkelt: vi skal forenkle, forbedre og fornye måten vi mennesker bruker strøm og tenker på strøm - til det beste for kunden og miljøet. Vi mener at noen ting er for viktig til å tukles med og derfor selger vi kraft fra naturen.

Vår historie

Ishavskraft har sin opprinnelse nord for Polarsirkelen, hvor selskapets røtter stikker dypt og langt tilbake i tid. I vårt område ble Europas første vannkraftverk etablert i 1882 og allerede i 1891 kunne befolkningen i Hammerfest glede seg over elektriske gatelys – som den første byen i Norge. Vannkraft ble både starten på og bærebjelken i utviklingen av det moderne Norge.

Elektrifiseringen førte til at lokale kraftlag i Troms og Finnmark ble stiftet og vokste seg større. Disse bidro til verdiskapning og utvikling av flere arbeidsplasser i regionen, i tillegg til lys, varme og et enklere liv. Vår historie startet i det små, 120 år tilbake i tid. I dag er vi én av Norges største kraftleverandører.

Vårt miljøansvar

Vi hører hjemme i storslått natur som er særlig utsatt for store miljøbelastninger og klimaendringer. Derfor føler vi et ansvar for å være en del av løsningen. Vi tilbyr av den grunn 100 % fornybar kraft til alle våre kunder.

Ishavskraft tar samfunnsansvar gjennom stort fokus på kvalitet og miljø. Våre kunder skal gjennom å velge våre tjenester være trygge på at de får produkter av høy kvalitet og tjenester som er bærekraftige.