Filmtreff

Filmtreff under festivalen 17. og 18. januar.

I samarbeid med Norske Filmdistributørers forening, Film & kino og Aurora Kino har vi gleden av å ønske velkommen til Filmtreff under Tromsø internasjonale filmfestival!

Filmtreffet arrangeres 17.-18. januar på Fous kino. Det er også mulig å bli med på festivalens åpningsfilm og mottakelse 16. januar. Åpningsfilmen er verdenspremieren på Ellos eatnu - La elva leve av Ole Giæver og med Ella Marie Hætta Isaksen i hovedrollen.

PROGRAM FILMTREFF

NB - Filmtreff er et lukket arrangement for norske kinoer og filmdistributører. Deltagelse er kun for de som jobber i denne delen av filmbransjen.

Fra 15. januar kan akkreditering til filmtreff og festivalen kun kjøpes i festivalresepsjonen i Rødbanken, Storgata 65. Se åpningstider under.

Hvis du har akkreditert deg skal du nå ha fått en digital akkreditering tilsendt på e-post fra vår billettagent TicketCo. E-posten inneholder en kode som du skal bruke for å hente ut billetter. Du kan hente ut en billett per visning og maks 5 billetter per dag per akkreditering.

Akkrediteringsbilletter er tilgjengelige fra kl. 08:00 dagen før visningen. Det er en egen kvote for akkrediterte som ikke er tilgjengelig for andre billettkjøpere.

Din festivalpakke inkluderer et akkrediteringskort som kan hentes i festivalresepsjonen fra og med 15.januar. Akkrediteringskortet er et bevis på at du er akkreditert og billettene du henter ut er bare gyldige i kombinasjon med kortet. Billettene er personlige og du vil bli spurt om å vise akkrediteringskortet når du skal gå inn på en visning.

Festivalresepsjonen i Rødbanken sine åpningstider:

Søndag 15.01kl. 14.00 - 19.00
Mandag 16.01 - fredag 20.01kl. 08.30 - 19.00
Lørdag 21.01
kl. 10.00 - 16.0