Filmprat

Møt filmskapere på festivalen!

FILMPRAT

Tromsø Internasjonale Filmfestival og nettmagasinet Montages inviterer til filmprat. Gjennom festivaluka intervjues gjestende regissører, skuespillere og manusforfattere av redaktør Karsten Meinich. Dette er en unik sjanse til å få enda mer ut av filmene du ser, og til å komme tett innpå kjente og ukjente filmfolk på TIFF.

Filmprat er gratis og kan ses live på TIFF.no.

Program


18. januar, kl 14:00
Håvard Bustnes kommer til Filmprat for å snakke om sin allerede mye omtalte film Trond Giske - matka rår. Se opptak av intervjuet her.

19. januar, kl 14:00
Emmanuel Marre og Julie Lecoustre snakker om Zero Fucks Given som deltar i TIFFs konkurranseprogram. Filmen hadde sin verdenspremiere i Kritikerprogrammet i Cannes, og har den franske stjernen Adèle Exarchopoulos i hovedrollen.
20. januar, kl 14:00

Den georgiske regissøren Levan Koguashvili besøker Filmprat for å snakke om Brighton 4th. Filmen har tidligere vunnet pris på Tribeca Film Festival og deltar nå i TIFFs konkurranseprogram.

21. januar, kl 14:00
Truls Krane Meby gjester Filmprat for å snakke om sin spillefilmdebut Katja drømmer om å våkne. Filmen er den del av sideprogrammet Film fra Nord.


ARRANGØR
Montages.no
Tromsø International Film Festival