Digital akkreditering

I år blir TIFF en heldigital festival, så også akkrediteringen din mottar du digitalt.

Foto: Mats Gangvik

Slik fungerer digital akkreditering

Den digitale akkrediteringen bruker du til å hente ut billetter i vårt billettsystem. Du kan hente ut én billett per visning per akkrediteringskort, og maks 4 billetter per akkrediteringskort per dag.

Du vil få tilsendt en e-post med en lenke som du må trykke på for å kunne hente ut din akkreditering. Når du følger lenken vil du finne “Akkreditering” under tilgjengelige varer. Velg en og trykk “bestill”. Fyll inn navn og kontaktinformasjon og trykk deg gjennom resten av prosessen.

Før festivalen vil du få tilsendt din digitale akkreditering på e-post. I e-posten finner du en referansekode på syv bokstaver Husk å ta vare på denne koden, det er den som må brukes når du henter ut billetter.

Billetter

I likhet med tidligere år vil akkrediterte få anledning til å hente ut billetter til visninger samme dag og den påfølgende dagen. På søndag vil dere altså kunne hente ut billetter til mandag, og på mandag kan dere hente ut til mandag og tirsdag, også videre.

Vi har satt av egne billetter til dere med akkreditering, så hvis noe står oppført som utsolgt, betyr ikke dette nødvendigvis at det er utsolgt for akkreditering.

Akkrediteringsbillettene henter du selv ut digitalt med å følge anvisningen nedenfor.

Slik henter du ut billetter

Når du skal hente deg ut en billett med den digitale akkreditering så gjør du det slik:

  1. Du velger billettkategori: akkreditering
  2. Du fyller inn navn og epost, samt medlemskapsid (referansekoden på 7 bokstaver)
  3. Du sjekker ut, eller legger det i handlekurv for å hente ut billett til flere filmer.
  4. Bruk billettlinken du får tilsendt til å se filmen digitalt i det angitte tidsrommet.