Licorice Pizza

Se trailer

Paul Thomas Andersons morsomste og mest avslappede film hittil er en romantisk film om en tenåringsgutt som beiler en ung kvinne, med to ekstraordinære nykommere og stappfull av solide skuespillere fra A-lista. 

En rappkjefta 15 år gammel gutt (spilt av Cooper Hoffman, sønn av avdøde Philip Seymour Hoffman) møter en 25 år gammel kvinne (Alana Haim, fra popbandet Haim) som kjeder livet av seg ved å jobbe som assistent for en fotograf som tar bilder til årboka for videregående skoler. Hun er delvis underholdt, fascinert og deprimert når denne unge fyren begynner å flørte med henne, og hun innser at hun på en eller annen måte er interessert i ham også.

Dette er en kjærlighetshistorie satt til 1973, og altfor interessant og komplisert til å kunne kalles "coming-of-age". Denne hypnotisk nydelige, morsomme, romantiske filmen raser avgårde fra fra scene til scene, fra karakter til karakter, og gjennom kulisser på en mesterlig måte. Du flyter og kruser rundt den som på en vannseng. Men hver replikk, kyss, biltur, oppsett og spøk er en fryd. Det er en så deilig film: skjær deg selv et stykke. 

Filmen ble valgt ut av den britiske kritikeren Peter Bradshaw.

Regissør

Paul Thomas Anderson (f. 1970) er en av de mest kritikerroste filmskaperne i vår tid, og har skrevet og regissert filmer som Boogie Nights, Magnolia og There Will Be Blood. Han har vært Oscar-nominert åtte ganger.

Filmografi

2017 Phantom Thread
2014 Inherent Vice
2012 The Master
2007 There Will Be Blood
2002 Punch Drunk Love
1999 Magnolia
1997 Boogie Nights

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Tirsdag 18. januar

Kl 21:45
Kulturhuset

Fredag 21. januar

Kl 19:45
Kulturhuset

Søndag 23. januar

Kl 19:00
Fokus 1

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival