The Feeling That the Time for Doing Something Has Passed

Seksuell underkastelse, dølle arbeidsdager og en kranglevoren, jødisk familie er bare noen av momentene i denne sex-dramakomedien fra den unge, lovende New York-filmskaperen Joanna Arnow.

Ann er en ung jødisk kvinne i 30-årene. Jobben er kjedelig, hverdagen er traust, og hennes ni år lange forhold som leketøyet til den seksuelt dominerende og langt eldre Allen har mistet gløden. Hun vandrer målløst gjennom New Yorks gater på leting etter noe som kan tenne livsgnisten i henne igjen.

The Feeling That the Time for Doing Something Has Passed er en dramakomedie som ikke unngår eksplisitte bilder eller tematikk - og er nok ikke for alle. Filmen består av en rekke korte vignetter med statisk kamerabruk som utforsker alt fra seksuell underkastelse til en grå arbeidshverdag i et stort, arbeidsløst bedriftsmaskineri.

Joanna Arnow har både hovedrollen, manus og regien i sin spillefilmdebut. Arnows stil minner særlig om Girls-skaper Lena Dunhams verker, men Arnows særegne tilnærming med korte klipp og uttrykksløs humor skiller seg ut. Filmen utforsker mange tabubelagte temaer, men føles aldri voldsom eller ondsinnet, og filmens brutale observasjoner går aldri på bekostning av dens humor.

Regissør

Joanna Arnow er en skuespiller og filmskaper fra Brooklyn. Hun har gitt ut flere kritikerroste kortfilmer, og vant blant annet sølvbjørnen i Berlin for beste kortfilm for Bad at Dancing. The Feeling That the Time for Doing Something Has Passed er hennes første spillefilm.

Filmografi

2019 Laying Out (kortfilm)
2015 Bad at Dancing (kortfilm)
2013 i hate myself :)

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Torsdag 18. januar

Kl 19:00
Fokus 2 (Bonordsalen)

Fredag 19. januar

Kl 13:45
Verdensteatret

Søndag 21. januar

Kl 14:15
Fokus 2 (Bonordsalen)

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival