Gasoline Rainbow

Se trailer

Fem tenåringer fra Oregon er ferdige med videregående, og legger ut på et siste eventyr før voksenlivets realiteter sluker dem. Bli med på en roadtrip full av ungdommelig gnist, marihuana og musikk.

Gasoline Rainbow er en semi-improvisert film som følger fem tenåringsvenner fra en liten by i Oregon. Vi møter Nathaly, Makai, Tony, Nichole og Micah, som etter at de er ferdige på high school begir seg ut på en siste roadtrip før voksenlivets ansvar fanger dem. Gruppen møter forskjellige fargerike personer på reisen, og de deler håp og angst med både fremmede og hverandre. De fem ungdommene peiler seg inn mot Stillehavskysten og begir seg ut på veien uten holdepunkter. Resultatet er et postkort som viser den rurale, skitne og slitne siden av USA.

Ross-brødrene benytter en unik blanding av fortellende og ikke-fortellende elementer ved å bruke amatørskuespillere og håndholdt kamera for å skape en genuin skildring av ungdom og utforskning. De fikk sitt gjennombrudd med Bloody Nose, Empty Pockets fra 2020, og er her tilbake med et nytt portrett av USA fra en side man sjelden ser. Filmen fanger gleden ved å finne fellesskap, og er en relaterbar og hjertevarm opplevelse for alle som søker en følelse av tilhørighet.

Regissør

Ross-brødrene er et filmskaper-team som står bak prisvinnende filmer som 45365 (2009), Tchoupitoulas (2012), Western (2015), Contemporary Color (2017) og Bloody Nose, Empty Pockets (2020).

Filmografi

2020 Bloody Nose, Empty Pockets
2016 Contemporary Color
2012 Tchoupitoulas
2009 45365

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Onsdag 17. januar

Kl 09:00
Verdensteatret

Fredag 19. januar

Kl 21:45
Fokus 5

Søndag 21. januar

Kl 09:15
Verdensteatret

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival