And Tomorrow the Entire World

Se trailer

Luisa er en 20-åring med sterke politiske meninger. Hun er motstander av den høyreorienterte politikkens fremgang i Tyskland, og oppsøker derfor en anti-fascistisk bevegelse. Etter hvert som hun blir mer og mer investert i gruppen, blir hun også tøffere og mer risikovillig.

Luisa bytter ut jusstudiene med voldelig protester og sabotasjeoppdrag, noe som styrker både meningene hennes og relasjonene til de andre Antifa-medlemmene. Selv om hun er sterk i troen, begynner hun å tvile på om alt de gjør er riktig. Selv om det er venninna Batte som introduserer henne for gruppa, føler hun seg raskt tiiltrukket av Lenor og Alfa, som er mer prominente medlemmer. De har en mer aggressiv holdning til protestene, noe som tvinger henne til å ta et oppgjør med sin egen oppvekst.

And Tomorrow the Entire World er Julia von Heinz' femte film, og er Tysklands oscarkandidat i kategorien for beste internasjonale film. von Heinz var selv medlem av Antifa i ungdomstiden, og mye av filmen er basert på hennes egne opplevelser på 90-tallet. Den aggressive tonen i filmen står i kontrast til det myke lyset hun benytter, noe som understreker heller enn å mykne opp de rebelske handlingene som utføres.

Regissør

Julia von Heinz (f. 1976) er en tysk regissør. Hun er utdannet fra Beuth Hochschule für Technik Berlin, og har en doktorgrad i film. Ved siden av å lage film, underviser hun også ved universitetet for film og TV i München. Hennes første spillefilm hadde premiere i 2007, og hennes nyeste konkurrerte om Gulløven i Venezia.

Filmografi

2015 Ich bin dann mal weg / I'm Off Then
2013 Hannas Reise / Hannah's Journey
2012 Hanni & Nanni 2
2007 Was am Ende zählt / Nothing Else Matters

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Torsdag 21. januar

Kl 16:30
TIFF Digital

Lørdag 23. januar

Kl 13:00
Digital 3

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival