A Ravaging Wind

Se trailer

I dette stille, men sterke dramaet skildres det komplekse forholdet mellom to fedre og deres barn strandet på den solstekte argentinske bygda.

På den støvete landeveien møter vi 18 år gamle Leni og hennes predikantfar. De bor i bilen de har kjørt mange mil i for å spre Guds ord. En dag stopper bilen deres fullstendig opp, og de må overnatte i en rusten garasje hvor El Gringo og hans underkuede sønn tar på seg oppdraget med å fikse det mekaniske problemet. Deres totalt motsatte liv vekker en storm av undertrykte følelser i unge Lenis skjermede og religiøse liv, og baner vei for en frontkollisjon med hennes dominerende far!

I denne utradisjonelle roadmovien reiser karakterene lang grensa til Uruguay, men de reiser enda lenger i sitt indre. Rolleprestasjonene er på høygir mellom generasjonene av skuespillere som regissør Paula Hernández har samlet. Her er det det usagte som får mest volum. De unge skuespillertalentene Almudena González og Joaquín Acebo deler garasjegulvet med to veteraner i spansktalende film, idet fedrene portretteres av Alfred Castro (kjent fra flere av Pablo Larraíns chilenske filmer) og spanjolen Sergi Lopéz (kjent som kapteinen fra Del Toros Pans Labyrint).

Regissør

Paula Hernández ble født i 1969 i Argentina. Hun er en regissør og manusforfatter, kjent for Lluvia (2008), Los sonámbulos (2019) og Herencia (2001).

Filmografi

2020 The Siamese Bond
2019 The Sleepwalkers
2008 Rain
2001 Inheritance

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Onsdag 17. januar

Kl 19:15
Hålogaland Teater

Torsdag 18. januar

Kl 11:30
Verdensteatret

Lørdag 20. januar

Kl 14:15
Hålogaland Teater

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival