Mad God

Velkommen til Phil Tippetts gale verden! Dette er en marerittaktig og fullstendig oppslukende reise ned i en mørk og frastøtende verden, og en ren oppvisning innen stop-motion-film.

En leiemorder i en gassmaske beveger seg gjennom en post-apokalyptisk verden som tilsynelatende aldri ender. På veien møter han en rekke monstre og skapninger som pisser, driter og spyr. Vil han lykkes med å ødelegge dette mekaniske infernoet? Denne reisen er både marerittaktig og fullstendig oppslukende. Mad God byr på solide mengder blod og gørr, så hold deg fast.

Phil Tippett er en legendarisk effektartist og stop-motion-animatør kjent og elsket over hele verden for sine bidrag til kjente filmer. Han er blant annet mannen bak Jabba the Hut. Foruten de originale Star Wars-filmene har han jobbet på filmer som Jurassic Park, RoboCop og Starship Troopers, for å nevne noen filmer fra en fantastisk CV. Mad God er et prosjekt han har jobbet med siden 90-tallet. Tippett har mottatt både Oscar og Emmy for sitt arbeid. Denne mannen er en stop-motion-legende!

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Mandag 16. januar

Kl 22:00
Fokus 2 (Bonordsalen)

Torsdag 19. januar

Kl 00:00
natt til torsdag
Fokus 1

Søndag 22. januar

Kl 22:00
Verdensteatret

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival