Katja Drømmer Om Å Våkne

Regissør Truls Krane Meby spillefilmdebuterer med denne intense og morsomme fortellingen om en ung dame fanget i et mylder av selvpåførte forpliktelser. Leonie Rainer spiller utmerket hovedpersonen Katja og tar oss gjennom hele spekteret av menneskelige følelser, hvor kanskje lengsel er mest fremtredende.

Katja (27) bor i Berlin og drømmer hver natt om sin egen død, og hennes våkne tilstand er en konstant strøm av arbeid, digitale distraksjoner og en paranoia om fremtiden, hennes indre liv beveger seg i en hastighet som virker uholdbar. Mens hun er på ferie i Nord-Norge får hun et ekstremt møte med rå natur og får et nytt perspektiv på seg selv – hun returnerer til Berlin med intensjoner om å forandre livet sitt. Men demonen inni henne er vanskelig å riste av seg.

Regissør

Truls Krane Meby (f. 1986) er en Norge- og Berlin-basert, prisvinnende og selvlært filmskaper fra Lofoten, som jobber som regissør, klipper og manusforfatter. Han er en alumni fra Berlinale Talents og utvikler for tiden flere spillefilmprosjekter. Katja drømmer om å våkne er hans debutfilm.

Filmografi

2018: Mobil (Kortfilm)
2015: Verdensvevde kropper (Kortfilm)
2015: Alle er tilstede (Kortfilm)
2014: God maskingeværlyd (Kortfilm)
2011: Til hånd til hånd til munn (Kortfilm)
2009: Grep (Kortfilm)

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Torsdag 20. januar

Kl 19:00
Hålogaland Teater

Fredag 21. januar

Kl 12:00
Fokus 2 (Bonordsalen)

Søndag 23. januar

Kl 21:30
Driv Kino

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival