Cop Secret

Se trailer

Cop Secret er en politifilm-parodi fullpakket med action, eksplosjoner, overveldende lydspor... men også følelser! Når den tøffe superpolitimannen Bússi blir tildelt en ny partner, den tidligere mannlige toppmodellen Hörður, går ikke ting helt etter planen.

Cop Secret starter med en biljakt i full fart gjennom gatene i Reykjavík, og introduserer politimannen Bússi – en tøff, røff fyr... som også er skaphomofil. Når Bússi får en ny partner, den tidligere toppmodellen Hörður, blir det tøft for superpolitiet vårt: han faller hardt for Hörður og sliter med tiltrekningen mot partneren. I mellomtiden har kriminelle Rikki Ferrari, også en eks-modell, klekket fram en plan, som Hörður og Bússi må forhindre.

Denne politifilmparodien er en lattermild komedie med mange absurde situasjoner, eksplosive øyeblikk og tullete kampscener. Regissør Hannes Þór Halldórsson bruker alle tropene for hypermaskulinitet og machofilmer og snur dem på hodet, og skaper morsomme scener som leker med sjangeren. Skurken Rikki Ferrari er også en permanent kilde til humor, med sin besettelse av dyremetaforer og amerikansk-engelsk. Så fest setebeltet og gjør deg klar for denne actionfylte komedien!

NB! Visningen 00:00 er natt til fredag.

NB! Visningen av Cop Secret fredag 21.januar 18:45 i Fokus 4 er en del av TIFF Ung-programmet. Denne visningen er forbeholdt aldersgruppen 15-19 år.
Billetter til visningen vil kun koste 50,- og det vil bli delt ut festivalbevis på visningene til de som mangler det.

Regissør

Hannes Halldórsson er en profesjonell keeper og filmskaper fra Reykjavik, som jobber med det islandske studioet Sagafilm. Han regisserte videoen til Islands Eurovision Song Contest i 2012 og en Coca Cola-reklame for verdensmesterskapet i 2018, som ble kåret til Årets reklame på Island. Cop Secret er hans første spillefilm, og vant Golden Leopard-prisen på filmfestivalen i Locarno.

Filmografi

2021 Leynilögga / Cop Secret

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Onsdag 19. januar

Kl 14:00
Verdensteatret

Fredag 21. januar

Kl 00:00
Vises natt til fredag
Fokus 2 (Bonordsalen)

Fredag 21. januar

Kl 18:45
TIFF Ung (15-19 år)
Fokus 4

Mandag 24. januar

Kl 20:45
Verdensteatret

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival