The Home Game

Se trailer

The Home Game er en munter historie om en impulsiv islending og hans komiske forsøk på å fullføre farens mislykkede prosjekt: Å endelig få landsbyen til å spille en offisiell hjemmekamp på den ubrukte fotballbanen han bygde 25 år tidligere.

I det kvarte århundret som er gått siden fotballbanen ble bygd, har det faktisk aldri vært spilt en offisiell kamp der. Enda. Kari Vidarsson melder på et sjarmerende lag av underdogs til den prestisjefylte islandske cupen, med bare 50/50 sjanse for å få spille på egen hjemmebane. Kari omfavner farens gamle trenerfilosofi og rekrutterer alle som er villige til å spille, inkludert en fisker og sønnen hans, en pessimistisk kirkeverge og en trebarnsmor. Å inkludere en kvinnelig spiller setter kampen i fare, da forbundet ikke tillater miksa lag, noe som resulterer i en rekke hendelser på kampdagen, toppet av et utrolig øyeblikk.

En oppløftende historie om fellesskap og humanisme; du trenger ikke en gang like fotball for å elske denne feelgood-dokumentaren!

Regissør

Smari Gunn er en islandsk forfatter og regissør. Etter utdannelse innen europeisk teaterkunst begynte Smari å skape egne verk, og videreutviklet skriveferdighetene sine ved The NFTS og BFI Network.

Logi Sigursveinsson studerte manusskriving og regi ved Icelandic Film School.

The Home Game er deres første spillefilm.

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Tirsdag 16. januar

Kl 11:30
Fokus 4

Torsdag 18. januar

Kl 15:45
Driv Kino

Fredag 19. januar

Kl 18:00
Andre steder

Lørdag 20. januar

Kl 20:45
Verdensteatret

Mandag 22. januar

Kl 14:15
Verdensteatret

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival