Jerry Lee Lewis: Trouble in Mind

Bli med på musikkoddyssé gjennom Jerry Lee Lewis’ brokete karriere. Ethan Coen presenterer en fascinerende historie om en musikalsk fritenker som utfordret normer og forventninger.

Coen, sammen med klipperen Tricia Cooke, vever sammen en fengslende dokumentar ved hjelp av eksklusivt arkivmateriale, åpenhjertige intervjuer og energiske konsertopptak som strekker seg fra Lewis' sensasjonelle debut på 1950-tallet til hans gjenoppstandelse som et country- og gospelikon.

Dokumentaren tar for seg det viktigste hendelsene i Lewis' liv – hans kontroversielle ekteskap med kusinen Myra, hans mange ekteskap, medisinske problemer, temperamentsfulle natur og fascinasjon for religion – og får frem et tverrsnitt av artistens komplekse personlighet. Filmen er en hyllest til Jerry Lee Lewis' hardnakkede vilje, og gir oss en innsikt i hvordan han ble en av musikkhistoriens største legender.

Regissør

Ethan Coen er en Oscar- og Golden Globe-vinnende forfatter, produsent og regissør som har gått fra små uavhengige filmer til store Hollywood-produksjoner. Han ble født 21. september 1957 i Minneapolis i Minnesota.

Filmografi

2013 Inside Llewyn Davis
2010 True Grit - Et ekte mannfolk
2009 A Serious Man
1996 Fargo
1984 Blood Simple

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Onsdag 17. januar

Kl 21:30
Verdensteatret

Lørdag 20. januar

Kl 11:30
Verdensteatret

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival