UXA bak fasaden - American Dharma

Se trailer

Velkommen til en samtale om American Dharma. Egon Holstad (iTromsø) intervjuer Thomas Seltzer om filmen og Seltzers fødeland. For hva i huleste er det egentlig vi har sett skje i USA de siste ukene?

Hvordan kunne en fyr som Donald Trump bli president i verdens mektigste land? Hva er det som gjør at millioner av amerikanere støtter ham? Hvilken rolle har Steve Bannon og miljøene på ytre høyreside spilt? Og hva skjer nå som Trump faktisk går av? Perioden etter presidentvalget har vist et land som ser ut til å ha gått helt av hengslene, med stormingen av kongressen som en foreløpig finale. Dagen etter Biden innsettes som USAs 46. president, samler vi trådene fra American Dharma til Seltzers egen serie UXA, og tar samtalen om den store politiske vekkelsen som har hjemsøkt landet.

Varighet: 45 minutter. Samtalen arrangeres i samarbeid med Nordnorsk filmsenter og streames live her på tiff.no. Etter samtalen starter visningen av American Dharma på TIFF digital.

Thomas Seltzer
Amerikansk statsborger, musiker, programleder for Trygdekontoret. Har nylig stått bak dokumentarserien UXA – Thomas Seltzers Amerika på NRK.

Egon Holstad
Norsk kommentator, musikkjournalist, forfatter, konsertarrangør, DJ, foredragsholder og tidligere platebutikkeier.

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Torsdag 21. januar

Kl 14:00
Off Screen Digital

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival