All of Us Strangers

Se trailer

All of Us Strangers er en stemningsfull og tankevekkende film om sorg, tap, kjærlighet og menneskelige relasjoner med en strålende Andrew Scott i hovedrollen.

Filmen følger Adam (Andrew Scott), en manusforfatter i begynnelsen av 40-årene som bor alene i en moderne byblokk i London. Han er hjemsøkt av minner fra barndommen og tapet av foreldrene sine, som ble drept i en bilulykke da han var 12 år gammel. En dag bestemmer Adam seg for å ta toget til forstaden han vokste opp i for å besøke barndomshjemmet. Til sin forbløffelse oppdager han at foreldrene hans fortsatt bor der, akkurat slik de gjorde den dagen de døde. Adam er i utgangspunktet overlykkelig over å bli gjenforent med foreldrene sine, men han innser snart at gjenforeningen er for god til å være sann.

Samtidig møter Adam en mystisk nabo. Harry er sjarmerende og flørtende, og Adam blir umiddelbart tiltrukket av ham. Etter hvert som de begynner å date, åpner Adam seg opp til Harry på en måte han aldri har gjort før.

All of Us Strangers er vakkert filmet og har en stemningsfull atmosfære. Regissør Andrew Haigh skaper en følelse av desorientering og spenning. Filmens bruk av farge, lys og skygge er spesielt slående. Andrew Scott og Paul Mescal (Aftersun) er perfekte i sine roller, og tilfører stor dybde og nyanse til karakterene.

Regissør

Andrew Haigh (f. 1973) er en britisk filmskaper kjent for Weekend (2011). Haighs filmer omhandler intimitet og identitet, og han utmerker seg med fortellinger med én protagonist og bruk av lange tagninger. Han får prisverdige prestasjoner ut av skuespillere, som Tom Courtenay og Charlotte Rampling i 45 år (2015).

Filmografi

2017 Lean on Pete
2015 45 år
2011 Weekend
2009 Greek Pete

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Onsdag 17. januar

Kl 19:15
Kulturhuset

Torsdag 18. januar

Kl 14:00
Fokus 1

Lørdag 20. januar

Kl 19:15
Fokus 1

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival