Karaoke Paradise

Se trailer

En hjertevarmende film om hvordan karaoke har slått an der du minst ventet det: I vårt introverte naboland i det kalde nord.

Evi, Finlands mest erfarne karaokevertinne, vil gjerne klemme vekk sine sang-kunders smerte. Med tusenvis av kilometer og barer bak seg pakker hun atter en gang utstyret og starter bilen for å reise gjennom det nordlige landskapet i Finland. Reisen hennes henger sammen med historiene i Karaoke Paradise. Toni, den mest sjenerte fyren i verden, fanger alles oppmerksomhet på scenen. Kari leter etter kjærligheten og synger på sitt tomme karaokebil-verksted. Elina kan nesten ikke gå på grunn av Parkinson, men punksanger får henne til å danse. Laura synger fordi det er for vondt å snakke. Karaoke Paradise er fortellingen om hvordan finnene har funnet en unik vei ut av ensomheten.

Regissør

Einari Paakkanen (f. 1980) er en finsk regissør som fokuserer på historier om mellommenneskelige forhold og kommunikasjon. Filmene hans har blitt vist på festivaler som Krakow Film Festival og Nordisk Panorama, for å nevne noen. Hans første dokumentar, Min pappa från Sirius, hadde premiere på filmfestivalen i Warszawa i 2016.

Filmografi

2016 My Father from Sirius

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Fredag 19. januar

Kl 16:00
Utekino

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival