The Nature of Love

Se trailer

Er det virkelig sånn at like barn leker best når det kommer til romantiske forhold? Eller er en jordnær, men fyrig og flanellkledt snekker fra bygda akkurat det den kunstelskende intellektuelle akademikeren Sophie trenger?

40 år gamle Sophie er i et stabilt og kjærlig, men kanskje litt kjedelig forhold med Xavier. De har samme interesser og verdier, og en hyggelig vennekrets bestående av likesinnede mennesker i Montreal. De har vært sammen i ti år, og har nettopp kjøpt et feriehus på landet. Alt går egentlig bra.

Sophie drar til feriehuset for å møte en snekker som skal påbegynne en sårt tiltrengt oppussing. Snekker Sylvain er Xaviers rake motsetning, og viser seg å være fullstendig uimotståelig for Sophie, som raskt satser alt for å forfølge lidenskapen. Men er lidenskap nok i møte med en sosial sfære helt fremmed hennes egen?

The Nature of Love er en underfundig romantisk komedie om å finne sammen (eller ikke) på tvers av sosiale normer og samfunnslag, der hovedpersonene befinner seg i totalt ukjent farvann på visitt hos hverandres kulturer. Pierre-Yves Cardinal er sjarmerende som Sylvain og har en utrolig kjemi med Magalie Lépine-Blondeau som Sophie. Her er det bare å lene seg tilbake i kinosetet og la seg forføre.

Regissør

Monia Chokri (f. 1983) er en fransk-kanadisk skuespiller, manusforfatter og regissør. Hun studerte ved Montreals Conservatory of Dramatic Arts og startet filmkarrieren som skuespiller. Hun ble belønnet med pris fra filmfestivalen i Cannes for sin aller første spillefilm, og har vært nominert en rekke ganger siden.

Filmografi

2022 Babysitter
2019 A Brother's Love
2013 An Extraordinary Person (kortfilm)

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Tirsdag 16. januar

Kl 21:30
Fokus 1

Fredag 19. januar

Kl 19:30
Hålogaland Teater

Lørdag 20. januar

Kl 16:45
Verdensteatret

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival