What's Love Got to Do with It?

Se trailer

Hvordan finner man kjærlighet i dagens verden? Denne sjarmerende og fargerike romantiske komedien, som utspiller seg i London og Lahore, utfordrer forutinntatte meninger og prøver å gi svar på dette eldgamle spørsmålet.

Dokumentarfilmskaperen Zoe (Lily James) bestemmer seg for å lage film om barndomsvennen og naboen Kaz (Shazad Latif) som er i ferd med å inngå et arrangert ekteskap. Hun er en kyniker på romantikk, etter å ha opplevd en endeløs strøm av frosker i søkenen etter sin prins, til stor forferdelse for sin eksentriske mor (Emma Thompson). Mens Zoe filmer Kaz på hans reise til Lahore for å gifte seg med en kvinne som er valgt ut av foreldrene, begynner hun å lure på om hun kanskje har noe å lære av denne grunnleggende forskjellige tilnærmingen til å finne kjærlighet.

What's Love Got to Do with It? er en energisk og fargesprakende romantisk komedie som sammenligner to vidt forskjellige tilnærminger til jakten på kjærlighet, med massevis av familiedrama og rørende øyeblikk. Filmen er regissert av Shekhar Kapur, kjent for den Oscar-nominerte filmen Elisabet (1998). Jemima Khans manus tar for seg dokumentarfilmskaping, datingapper og å finne en partner gjennom «assistert ekteskap». Lily James og Shazad Latif har fantastisk kjemi, noe som gjør denne filmen vanskelig å ikke elske.

Regissør

Shekhar Kapur (f. 1945) er en indisk filmskaper og skuespiller. Han har mottatt flere utmerkelser, samt nominasjoner til BAFTA- og Golden Globe-prisen. Han slo igjennom med periodedramaet Elisabet fra 1998, som ble nominert til syv Oscar-priser.

Filmografi

2007 Elizabeth: The Golden Age
2002 The Four Feathers
1998 Elisabet
1994 Bandittenes dronning

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Mandag 16. januar

Kl 22:00
Ta med en venn
Kulturhuset

Onsdag 18. januar

Kl 14:00
Kulturhuset

Fredag 20. januar

Kl 11:30
Kulturhuset

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival