Velkommen til NUFF@TIFF! Kom og se de tre vinnerfilmene og to spesielt utvalgte filmer fra filmfestivalen NUFF 2022!
Nordisk Ung Filmfestival (NUFF) består av en kortfilmfestival og et skesdagers filmverksted for unge filmskapere opptil 26 år. Med base i Tromsø skal NUFF ha sin 21. utgave i 2023. Det har vært en internasjonal plattform for utallige unge filmskapere siden starten i 2003, og er en integrert del av Filmveksthuset på TVIBIT.

Hva er NUFF?

NUFF-FESTIVAL: Finner sted hvert år i november. NUFF har to filmkonkurranser for kortfilmer (under 20 minutter) laget av filmskapere opp til 26 år. Filmen må være laget maksimalt to år før NUFF. Alle sjangre er velkomne! Vi mottar rundt 3000 bidrag fra hele verden hvert år. Et programutvalg på rundt 40 filmer vises på Verdensteatret, og to juryer (nordiske og internasjonale) kårer den beste filmen i hver kategori, og publikum stemmer frem vinneren av Publikumsprisen.

NUFF WORKSHOP: Finner sted hvert år i juni. Rundt 30 deltakere fra hele verden kommer til Tromsø og lager en kortfilm fra bunnen av på seks dager. I slutten av uken vises workshop-filmene på Verdensteatret.

UNGE FILMTALENTER: Filmveksthuset på Tvibit er et filmlaboratorium for unge filmskapere i Nord-Norge, og har som mål å bistå og hjelpe nye talenter gjennom veiledning, kurs, filmverksted og finansiering av ungdomsfilm-prosjekter.

CHILL OUT: Under TIFF er Café Kringla på Tvibit en møteplass for unge festivaldeltakere. Velg fra den rimelige menyen eller bare kom for å henge.

 

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Fredag 20. januar

Kl 14:30
Fokus 4

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival