Eiketreet og dyrene som bor der

Se trailer

Hovedpersonen i denne spektakulære eventyrfilmen er et digert eiketre. I de andre rollene finner vi ekorn, nøttesnutebiller, hønsehauk, maur og andre dyr!

Det 210 år gamle treet har blitt selve midtpunktet i kongeriket og skogen der det står. Bli med på oppdagelsesferd til et lite levende, summende og vidunderlig univers, hvor eiketreet gir både mat, husly og beskyttelse til sine mange leieboere. La deg forundre og fascinere over samspillet mellom dyrene i det lille mikrosamfunnet som finnes i eiketreet. Dyrene og alt liv i skogen snakker sitt eget, universelle språk, selv om filmen er uten dialog.

Len dere tilbake og nyt de vakre naturbildene og den medrivende musikken. Filmskaperne har dokumentert dette mikrokosmoset gjennom fire årstider, og resultatet er en uimotståelig sjarmerende naturdokumentar som vil trollbinde store og små. Allerede en favoritt blant publikum og kritikere.

Regissør

Laurent Charbonnier (f. 1958) er en fransk filmfotograf og naturdokumentar-regissør, og den som hadde ideen til denne filmen. Michel Seydoux (f. 1947) er en fransk produsent, blant annet kjent for å ha jobbet med Alejandro Jodorowsky på en filmatisering av Dune som aldri ble noe av. Eiketreet er Charbonnier og Seydoux' første film sammen.

Filmografi

FILMOGRAFI, LAURENT CHARBONNIER, UTVALG
CHAMBORD (2019)
NATURE’S PALACE (2012)
TENDRESSES ANIMALES (2009)

 
FILMOGRAFI, MICHEL SEYDOUX, UTVALG
LILY, AIME-MOI (1975)
CYRANO DE BERGERAC (1990)
CLOSE TO EDEN (1991)
LEAVING (2009)
PATER (2011)
THE DANCE OF REALITY (2013)

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Søndag 22. januar

Kl 15:00
Utekino

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival