Camila Comes Out Tonight

Se trailer

Camila er en lidenskapelig ung kvinne som må forlate sitt liberale miljø for en tradisjonell skole i Buenos Aires. Der møter hun usannsynlige allierte og sterke fiender i kampen for en bedre verden – og kanskje kjærligheten også.

Når bestemoren hennes blir syk, blir Camila tvunget til å flytte fra sin liberale skole til en privat katolsk skole i Buenos Aires. Der blir hun konfrontert med konservative klassekamerater når hun prøver å fremme sin politiske overbevisning. I mellomtiden får hun følelser for Clara, en av klassekameratene som har en godt bevart hemmelighet. Camila er hissig, frittalende og klar til å sette igang en feministisk revolusjon på sin nye skole – men klarer hun det på egenhånd?

Camila Comes Out Tonight er en livlig fortelling om virvelvinden av følelser som er ungdomsårene, samt et intimt portrett av motsetningene i det argentinske samfunnet. Den berører store temaer som seksualitet, abort og kolonisering gjennom den personlige historien om en ung kvinne som prøver å finne sin plass i samfunnet. Filmen mottok to nominasjoner på San Sebastián Film Festival i 2021.

Regissør

Inés María Barrionuevo er en argentinsk regissør og forfatter. Hun har regissert flere kortfilmer, og spillefilmdebuterte med Atlántida i 2014. Hennes andre og tredje spillefilm Lxs chicxs de las motitos (2020) og Camila Goes Out Tonight (2021), var begge nominert på flere festivaler. 

Filmografi

2020 Lxs chicxs de las motitos / Little Bikes
2014 Atlántida 
2012 La quietud / The Stillness

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Tirsdag 18. januar

Kl 22:00
Verdensteatret

Torsdag 20. januar

Kl 14:00
Hålogaland Teater

Fredag 21. januar

Kl 16:30
Driv Kino

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival