Forever

Se trailer

En liten dansk familie er tett sammensveiset, helt til de plutselig mister en av sine aller nærmeste. Resten af livet er et varmt og nært familiedrama om hva som skjer med familiedynamikken når alle står midt oppi tragedien.

Maren og Egon lever et stille og tilfreds liv i en liten by i Sønderjylland. De har et godt forhold til sine to voksne barn, de har hyggelige arbeidsplasser og hobbyer og alle møtes til frokost hver gang noen har bursdag. Men så slår tragedien til, helt ut av det blå, og familiemedlemmenes forskjellige måter å sørge på driver dem lengre og lengre fra hverandre.

Frelle Petersens lavmælte familiedrama benytter seg ikke av krigstyper eller utestemme i sin fortelling om sorg og tilhørighet. De tragiske hendelsene i seg selv vies ikke mye plass, her er det ettervirkningene det handler om. Den danske småbyen med alle sine bipersoner og vakre landskap er en fantastisk ramme rundt familien, og den helt særegne dialekten gir en ekstra autentisk piff.
 
Forever er en stillferdig hverdagshistorie uten svulstige bisettelsestaler og krampaktig hulkegråt i regnet, med en fortelling der en ny type kaffe og et velkjent stykke wienerbrød kan være vel så slagkraftig.

Regissør

Frelle Petersen (f. 1980) er en dansk regissør fra Sønderjylland. Han spillefilmdebuterte i 2016, men slo for alvor gjennom med sin andre film Onkel, som han vant flere danske filmpriser for. Han lager ofte film fra hjemregionen sin, med deres helt særegne dialekt.

Filmografi

2019 Onkel / Uncle
2016 Hundeliv /Where Have All the Good Men Gone
2013 Mommy (kortfilm)
2012 As You Were (kortfilm)
2011 Going Nowhere (kortfilm)

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Onsdag 18. januar

Kl 14:00
Driv Kino

Torsdag 19. januar

Kl 11:30
Fokus 5

Søndag 22. januar

Kl 14:00
Hålogaland Teater

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival