Familiedagen: Sangen fra havet

Se trailer

Sangen fra havet er en vakker, håndtegnet animasjonsfilm som følger 10 år gamle Ben på et berikende eventyr for å avdekke familiens hemmeligheter. Han blir ledsaget av søsteren Saoirse, som har mystiske krefter.

På den vakre dagen Ben får lillesøsteren Saoirse, mister han tragisk nok også moren sin. Flere år senere sørger far Conor fortsatt over sin elskede kone, og Saoirse kan ikke snakke. Den lille familien bor helt alene på en øy langt ute i åpent hav, der faren jobber som fyrvokter. En dag slutter bestemoren seg til dem og tvinger barna til å bo hos henne i byen. Men søsknene flykter og stikker av. Dette er begynnelsen på en episk reise for å redde magiens verden og oppdage hemmelighetene i fortiden deres.

Sangen fra havet er forankret i de gamle folkeeventyrene i Irland og prydet av et magisk lydspor av Bruno Coulais i samarbeid med den irske gruppen Kíla. Med sine nyanserte karakterer, imponerende kunstverk og tidløse historie, er dette en hjertevarm film som vil glede både store og små publikummere.

Regissør

Thomas "Tomm" Moore (f. 1977) er en irsk filmskaper, animatør, illustratør og tegneseriekunstner. Han grunnla det irske produksjonsselskapet Cartoon Saloon sammen med Paul Young. Hans første spillefilm, The Secret of Kells, og Sangen fra havet ble begge oscarnominert for beste animasjonsfilm. Hans siste film, Wolfwalkers, hadde premiere på Toronto International Film Festival i fjor.

Filmografi

2020 Wolfwalkers
2014 Song of the Sea / Sangen fra havet
2009 The Secret of Kells

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Lørdag 23. januar

Kl 15:00
Utekino

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival