Utstilling av samiske portretter

Kunstmaler Anna-Brith Arntsen vil for første gang vise fram en del av sin ferske serie med malerier av samiske personligheter.

Kunstneren har jobbet med denne serien de siste fire årene og alle portrettene er malt etter personlige møter med de enkelte. Formatet er olje på lerret i størrelse 60-80 til 75-140 cm.
Maleriene som stilles ut er: Ester Fjellheim, Ande Somby, Runar Myrnes Balto, Silje Karine Muotka, Aili Keskitalo, Eirik Myrhaug, Joar Nango, Ella Marie Hætta Isaksen.
I tillegg en skulptur/byste av Hans Ragnar Mathisen.

Sted: Galleriet 2 etg. Kulturhuset Tromsø
Tid: Tirsdag 17. januar kl. 15.00 (åpning – utstillingen henger hele TIFF-uka)

Anna-Brith Arntsen er solid forankret og utdannet innenfor den den klassiske retningen og maler vår samtid i denne tradisjonen. Dog er det ikke det ytre som teller, men menneskets tilstander og historie hun søker å formidle, og i møtene er samtalen i fokus. AB er også opptatt av lyset og atmosfæren, som både omslutter og isolerer menneskene, skaper stemning og bestemmer formen. I Tromsdalen har AB sitt atelier, galleri og en kunstskole. Hun maler for private og offentlige og deltar på utstillinger i både inn- og utland. Medlem av NBK.
http://www.anna-brith.com/
https://www.instagram.com/annabrithpaintings/

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival