Humanist Vampire Seeking Consenting Suicidal Person

Se trailer

En forfriskende tilnærming til vampyrsjangeren som blander mørk komedie, coming of age og mumblecore. Filmen handler om Sasha, en tenåringsvampyr som sliter med en uvanlig problemstilling – hun er for følsom til å drepe.

Sashas dilemma forverres når de frustrerte foreldrene kutter tilgangen hennes til blod. Redningen kommer i form av Paul, en ensom tenåring med selvmordstanker, som villig ofrer sitt liv for å redde hennes. Det som starter som en vennlig avtale utvikler seg til å bli en fartsfylt natt for å oppfylle Pauls siste ønsker før daggry.

Humanist Vampire Seeking Consenting Suicidal Person er en nådeløs parodi på tenåringsromantikk innenfor vampyrverdenen. Sashas sene utvikling som vampyr setter tonen for filmen, som er en blanding av skrekk, komedie og drama. Her brukes vampyrmytologi kreativt for å uttrykke universelle tenåringsproblemer, og mange kan nok kjenne seg igjen i den snodige familiedynamikken Sasha har vokst opp i. Dette er en lettbeint fornøyelse med humor og mange hjertevarmende øyeblikk!

Regissør

Ariane Louis-Seize er en kanadisk filmregissør og manusforfatter fra Quebec. Hennes debutspillefilm, Humanist Vampire Seeking Consenting Suicidal Person, hadde premiere under den 80. filmfestivalen i Venezia og vant prisen for Beste Regissør i Giornate degli Autori-programmet.

Filmografi

2020 Comme une comète (kortfilm)
2019 The Depths (kortfilm)
2016 Wild Skin (kortfilm)

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Onsdag 17. januar

Kl 12:00
Fokus 1

Torsdag 18. januar

Kl 22:00
Hålogaland Teater

Lørdag 20. januar

Kl 19:30
Hålogaland Teater

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival