TIFF UNG: The Lost Boys

En film med fantastisk flinke skuespillere, noe som gjør at kjærligheten føltes veldig ekte.

Joe har gjort noe ulovlig, men vi vet ikke hva. Han sitter på en anstalt for ungdomskriminelle. Da William ankommer stedet, er det kjærlighet ved første blikk for Joe. Dette er en fin romanse som virker ekte, for kjemien mellom dem er sykt bra. Problemer oppstår når Joe må være der i tre måneder til. Dette fører til en stor krangel. De andre guttene som er der lurer på om de noen sinne vil slippe ut. Et voksende opprør sprer seg, med potensielt livsfarlige konsekvenser. men hva slags framtid har de egentlig uansett?

Filmen har veldig mange fine metaforer. «En fisk som fanges i is blir ikke levende igjen. Den dør.» Du blir nødt til å følge med, lytte til det som blir sagt og tenke selv. Og slutten er åpen – møttes de igjen? En kunstnerisk og vakker film man blir rørt av. Den har den beste kjemien mellom skuespillere av alle filmene vi har sett!Velkommen til TIFF UNG! Dette filmprogrammet består av fire filmer spesielt utvalgt av en dedikert gjeng ungdommer.

Visningene er kun for alle mellom 15 og 19 år, og gratis. Billetter deles ut på Aurora kino Fokus en time før visning. Først til mølla!

Tusen takk til Tvibit og Ung Kulturrabatt for samarbeidet!

BELGIA, FRANKRIKE 2023 LENGDE 1h 23m REGI Zeno Graton PRODUSENTER Priscilla Bertin, Valérie Bournonville, Judith Nora, Joseph Rouschop SPRÅK Fransk UNDERTEKSTER Engelsk

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Torsdag 18. januar

Kl 18:15
TIFF UNG (Kun for 15-19. Gratis!)
Fokus 4

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival