Other People's Children

Se trailer

Rachels starter et komplisert forhold til en mann som allerede har et barn. De gryende familiebåndene dem imellom vekker et ønske i Rachel hun slett ikke var klar over at hun hadde. En varm og bittersøt film om den moderne familien og det å være bonusmor.

Regissør Rebecca Zlotowski, som også har skrevet manus, gir oss et varmt og ærlig portrett av vår barnløse heltinne, og en situasjon mange voksne befinner seg i løpet av livet. Hvor passer de allerede eksisterende barna inn i et nytt forhold? Og hva skjer med relasjonen til bonusbarna dersom kjæresterelasjonen begynner å skrante? Filmen tar også for seg Rachels forhold til ungdommene hun er lærer for på den lokale videregående skolen. Hvor mye ansvar har lærerne for andre folks barn?

Virginie Efira leverer en sjarmerende og troverdig tolkning av en kvinne som innser at det er nå eller aldri, men som heller ikke vil gå på akkord med sine egne verdier. Filmspråket er mildt og behagelig, krydret med humor og gjenkjennelige hverdagssituasjoner. «Livet er både kort og langt», sier Rachel til sin tilårskomne gynekolog, og minner oss på at det er ikke alle ting som lar seg planlegge slik vi vil.

Regissør

Rebecca Zlotowski (f. 1980) er en fransk regissør og manusforfatter fra Paris. Hun studerte moderne litteratur ved Ecole Normale Supérieure, før hun studerte manus ved La Fémis. Eksamensfilmen hennes derifra, Belle Épine, ble nominert til flere priser ved filmfestivalen i Cannes. Hun vant François Chalais-prisen i Cannes noen år senere for filmen Grand Central.

Filmografi

2019 Les Sauvages / Savages (TV)
2019 Une fille facile / En lettferdig jente
2016 Planetarium
2013 Grand Central
2010 Belle Épine / Dear Prudence

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Tirsdag 17. januar

Kl 16:30
Fokus 1

Torsdag 19. januar

Kl 13:30
Hålogaland Teater

Lørdag 21. januar

Kl 11:30
Kulturhuset

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival