Between Two Worlds

Se trailer

Juliette Binoche skinner som vaskedame «undercover» i dette medmenneskelige dramaet om arbeidsledighet, minstelønn og drømmen om å jobbe seg oppover i samfunnet. Basert på den sanne historien av journalisten Florence Aubenas.

Marianne er en suksessfull forfatter som melder seg som arbeidsledig. Hun klarer å lure arbeidsetaten til å gi henne jobb som vaskedame med minstelønn. Planen er å skrive om sine erfaringer, og forhåpentligvis gjøre en forandring i samfunnet. Mens hun blir sendt på forskjellige oppdrag - som toalettvasker på et utested, stuepike på et cruiseskip, og for å vaske private kjøkken - blir hun knyttet til flere av sine kolleger. Men de vet ikke noe om hvem hun egentlig er, og hva vil skje når sannheten kommer for en dag?

Between Two Worlds er en kvinnedrevet film med flere sjarmerende og sympatiske karakterer, og med en herlig Juliette Binoche i hovedrollen. Filmen er både et rørende portrett av samhold, og et kritisk blikk på hvordan samfunnet ofte behandler de som er nederst i jobb-hierarkiet. Basert på den sanne historien om Florence Aubenas og hennes journalistiske bok «The Night Cleaner».

Regissør

Emmanuel Carrère (f. 1957) er en fransk forfatter og regissør. Karl Ove Knausgård har hyllet ham som en av verdens mest spennende forfattere. Between Two Worlds er hans andre film som regissør.

Filmografi

2005 La moustache / The Moustache

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Mandag 17. januar

Kl 11:30
Verdensteatret

Onsdag 19. januar

Kl 17:00
Driv Kino

Fredag 21. januar

Kl 11:15
Kulturhuset

Mandag 24. januar

Kl 18:15
Verdensteatret

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival