TIFF UNG: Dicks: The Musical

Se trailer

En sinnsykt morsom film med en litt annerledes humor. Perfekt for å bare slappe av.

Den første scenen setter tonen: Dette er en film som er rar helt fra starten av. Den handler om to tvillinger som ikke vet at de er tvillinger (det finner de ut av ganske raskt). Tvillingene er begge selgere og får jobb på samme sted, med Megan Thee Stallion som sjef. Mens de blir kjent med hverandre blir de besatte av kjønnsorganene sine, og dette utløser en komisk rivalisering om hvem som har det største egoet. De oppdager også at de lever skremmende like liv, fra felles fødselsdag til bisarre særegenheter. De bestemmer seg for å bytte identitet og besøke hverandres familier, og dermed møter vi de minst like eksentriske foreldrene deres. Tvillingene legger en felle for å arrangere et møte mellom foreldrene.

Dette er den rareste filmen du ikke har sett ennå. Den er kaotisk og full av ekstrem humor – vi ville ikke vist den til voksne!


Velkommen til TIFF UNG! Dette filmprogrammet består av fire filmer spesielt utvalgt av en dedikert gjeng ungdommer.

Visningene er kun for alle mellom 15 og 19 år, og gratis. Billetter deles ut på Aurora kino Fokus en time før visning. Først til mølla!

Tusen takk til Tvibit og Ung Kulturrabatt for samarbeidet!


USA 2023 LENGDE 1h 26m REGI Larry Charles PRODUSENTER Kori Adelson, Larry Charles, Peter Chernin, Jenno Topping KILDE SF Norge

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Lørdag 20. januar

Kl 18:15
NB! Kun for 15-19. Gratis!
Fokus 4

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival