Project Wolf Hunting

Se trailer

Hvis du vil se blod, er dette filmen for deg. Dette er en brutalt voldelig og meget blodig actionfilm som føles som kjærlighetsbarnet til Con Air og Predator.

Koreanske kriminelle samles i et lasteskip på Filippinene for å bli sendt tilbake til Sør-Korea. De kriminelle kommer seg snart løs og angriper politiet og mannskapet, og kort tid etter har de tatt kontroll over skipet. Actionsekvensene er velkoreograferte og spennende. Vi får se avkuttede struper, biting, lemlesting og god gammeldags juling. Og gørret vises i all sin prakt. I denne filmen biter man ikke bare, man river ut biter av kjøtt og tygger på huden. Og i tillegg spruter det liberale mengder med blod fra sårene.

Project Wolf Hunting er laget av manusforfatter og regissør Kim Hong-Sun, som har laget Traffickers (2012) og The Con Artists (2014). Ifølge ham brukte de mer enn 2,5 tonn «blod» i produksjonen av denne filmen. Og det ser man. «Hvis ikke dette er helvete, vet jeg ikke hva som er det», som en karakter beskriver det. Og nevnte vi det blodtørstige monsteret som er om bord?

Regissør

Kim Hong-Sun (f. 1976) er en sørkoreansk manusforfatter og regissør. Han er utdannet ved Tisch School of the Arts i New York. Han har laget filmer som Metamorphosis, The Chase, The Con Artists og Traffickers, som ga ham prisen for beste nye regissør ved Blue Dragon Film Awards.

Filmografi

2019 Metamorphosis
2017 The Chase
2014 The Con Artists
2012 Traffickers

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Tirsdag 17. januar

Kl 14:00
Driv Kino

Onsdag 18. januar

Kl 18:45
Driv Kino

Fredag 20. januar

Kl 00:00
natt til fredag
Fokus 1

Lørdag 21. januar

Kl 21:30
Fokus 1

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival