Weathering with You

Regnet fosser ned over byen i det 16 år gamle Hodaka ankommer Tokyo. Tenåringen har rømt hjemmefra og mangler både jobb og husly. Redningen kommer i form av den mystiske Suga, redaktør for et tvilsomt, okkult ukeblad. Hodakas første oppdrag erå etterforske en vandrehistorie om jenter som besitter spesielle solskinnskrefter, evner som kan få det konstante regnværet til å gi slipp i noen øyeblikk. I jakten på å finne svar, møter han den snille og omtenksomme Hina. Hun skal vise seg å være akkurat det Hokada søker. Og ting blir aldri igjen som før. 

WEATHERING WITH YOU er den etterlengtede oppfølgeren til regissør Makoto Shinkais storsuksess YOUR NAME fra 2016. Ved hjelp av slående animasjoner, forteller Shinkai en moderne kjærlighetshistorie, om et ungt par fanget i en tilsynelatende umulig tilværelse. Men selv om det regner, er det håp.

Regissør

Makoto Shinkai (f. 1973) er en japansk animatør og regissør. Han debuterte med den kritikerroste spillefilmen THE PLACE PROMISED IN OUR EARLY DAYS i 2004 og har siden laget en rekke animasjonsfilmer. Japaneren har vunnet en rekke priser for sitt arbeid og hans forrige langfilm, YOUR NAME fra 2016, ble en stor publikumssuksess.

Filmografi

2016 KIMI NO NA WA / YOUR NAME
2013 KOTO NO HA NO NIWA / THE GARDEN OF WORDS
2007 BYŌSOKU GO SENCHIMĒTORU / 5 CENTIMETERS PER SECOND
2004 KUMO NO MUKŌ, YAKUSOKU NO BASHO / THE PLACE PROMISED IN OUR EARLY DAYS

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival