Lærerværelset

Se trailer

Carla Nowak, en dedikert lærer, havner i sentrum av dramaet når en av elevene hennes mistenkes for tyveri. Drevet av en sterk rettferdighetssans begir Carla seg ut på dypt vann for å avdekke sannheten, og legger grunnlaget for en spennende utforskning av maktspillet på en ungdomsskole.

Filmen introduserer spenningen tidlig og øker den gradvis, og etterlater seerne usikre på i hvilken grad konsekvensene av Carlas handlinger vil utfolde seg. The Teachers' Lounge er et stramt sammenvevd drama som grenser til lærerværelse-thriller, og dykker ned i de intrikate dynamikkene mellom lærere og elever innenfor rammene til det enkle, avgrensede miljøet. Filmen tilbyr en solid og fascinerende historie som holder deg i spenning mens du funderer over karakterenes komplekse valg og de uforutsigbare utfallene som følger.

Iker Çataks film inneholder mangfoldige håp, forventninger og bagasje – akkurat som en skole. Den byr på en gripende og dypt foruroligende opplevelse. Den tankevekkende utforskningen av motstand og solidaritet innenfor utdanningssystemet er en spennende og engasjerende filmopplevelse som vil holde deg på pinebenken til siste slutt.

Regissør

İlker Çatak (f. 1984) er en tysk regissør hvis første spillefilm, Once Upon A Time… Indianerland, ble lansert på tyske kinoer i 2017. Hans andre spillefilm, I Was, I Am, I Will Be, mottok Lola in Bronze i 2020.

Filmografi

2020 Stambul Garden
2019 I Was, I Am, I Will Be
2017 Once Upon a Time... Indianderland
2014 Fidelity (kortfilm)

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Mandag 15. januar

Kl 21:30
Hålogaland Teater

Tirsdag 16. januar

Kl 11:30
Fokus 2 (Bonordsalen)

Torsdag 18. januar

Kl 09:00
Hålogaland Teater

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival